Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara onat şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, autarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli zemin oluşturur.

Yangın ve müstacel yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da tabir edilen bu düzen bazı modellerde olağan kapı koluna menent. 

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla alay malay oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu yer güç kaybı olmaması karınin önemlidir.

Umumi amacı insanların binayı beis gıyaben ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi tuzakır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz Yangın Kapısı bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, bedii kapılara en şık fiyatlarla malik geçmek derunin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Yangın gibi evgin durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece Yangın Kapısı yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Konstrüksiyonda kâin insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın Merdiveni Kapısı Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page